lördag

hej , idag vaknade jag ganska tidigt o så gick jag o duschade efter de har jag suttit o väntat på att Majso ska vakna. Sen for jag te henne o vi for te apoteket o köpte nässpray. Sen gick vi te Majsos mamma o var där ett tag o garva åt nå skit fulla gubbar som var där. Efter de gick vi hem te mej o äta o där var vi tvungna att vara ett tag för att min syster hittade ínga kläder o ha på sig så vi var tvungna att hjälpa henne sen for vi te majso o efter de te candy world :). Sen gick vi o mötte Carro,Innala,Jenni o Lina. Jag o carro for sen te mej o hämta min cykel o sen te henne o hämta hennes o sen te ica o köpa godis :D. Sen satt vi på ica ett tag sen for vi o mötte Jenni o dom sen gick vi te Innala o sen bosatte vi oss på en skola :). Men nu ska jag gå hejdå :).

Fredag.

Hej , idag vaknade jag av att min syster kom in i mitt rum med hunden o stängde dörren efter sej. Och min hund började bita på mina saker så jag var tvungen att gå stiga upp o öppna dörren o så sen kunde jag inte somna om. Jag fick sefter de o duschade, sen kom min syster o frågade om vi skulle baka o vi bakade chokladmuffins med chokladsås på. sen for frida te en kompis o jag hade inget o göra så jag började ta ut alla jackor ur mitt andra klädskåp, o lägga kläder i de skåpet oxå. De var verkligen på tiden min garderob höll på att välla över. Nu ser de faktiskt ganska bra ut där :). När jag var klar med de fick jag nå ryck o var tvungen att börja städa mitt rum oxå så jag bytte sängkläder, dammsög o skurade. Det blev faktiskt oxå ganska bra. Sen var jag tvungen att ta en paus så jag gick ner o kollade gilmore girls och OC. Nu ska jag med mamma te stadium o kolla ngt te min kusin för hon fyllde ju år igår, men ska fara dit i helg ;), sedan for jag o min syster te candy world o hyrde en film o köpte chips . Filmen var skit dålig så vi spelade kort under nästan hela filmen. men ska gå nu hejdå :)

torsdag.

Heej , igår fyllde jag år :). Först gick jag till skolan o var där till 3, sen kom jag hem o kollade på gilmore girls och OC. min mormor och morfar kom o hälsade på oxå jag fick 500 kr av dom o så åt vi tårta, sen tvingade min syster att spela kort me henne o då gjorde jag de, sen kom majso o moa och hälsade på o vi åt tårta igen :). och jag fick 200 kr av moa och 50 öre av majso. sen for vi ut ett tag. först gick vi te majsos mamma o hon skulle hämta ngt. sen gick vi te sj var där ett tag och sen kom min bror o körde ut oss så gick vi o satte oss i en busskur. ja de var gårdagen de. Idag fyller min små kusin år men vi ska först fara te henne på helgen nångång :). men nu ska jag gå o sminka mej heejdåå :)

tisdag igen.

Hej nu är jag här igen skrev ju inte så mkt förra gången, de hade ju inte hänt så mkt ännu då. Eller de har ju inte hänt så mkt på hela dagen men jag har vart ute med moa och bara typ gått lr ja vi har ju cyklat lite oxå sen för vi hem te henne :D . Och jag var ju bara tvungen att börja mobba hennes gäddhäng :) trevligt. men nu ska jag gå o plugga hejdåå :)

skolan

  hejsan , nu sitter jag här i skolan o tråkar . Carina släppte in oss i datasalen för vi hade inget att göra i klassrummet. Jag sitter o lyssnar på Jessika hon håller på o tjatar om nå kläder från hm . Jag har ënnu två lektioner kvar idag sen kan jag gå hem. Ska nog kolla först gilmore girls sen OC , om jag orkar. sen ska nog ut me moa ett tag :) , jag skulle behöva städa i mitt rum men jag kan ju göra de ngn annan dag. Kanske gör det på torsdag är ju ledig då. men de kmr endå blir att mamma gör det endå. ja men nu ska jag nog lyssna lite på Jessikas tjat . Hejdååå , :)

RSS 2.0